Η αλήθεια είναι ένας ωκεανός που τον ταξιδεύεις με την απορία και όχι με την αμφιβολία

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τάσο Τέλλογλου, το σφαγείο σου





Πριν μερικές μέρες κ. Τέλλογλου, η επίθεση ενός αγνώστου εναντίον σας στην πλατεία Συντάγματος, σας οδήγησε στο να γράψετε ένα άρθρο* μίσους για την Πλατεία, όπου την αποκαλείτε σφαγείο.

Φυσικά, στην ανάλυση σας, δεν θελήσατε να θεωρήσετε (διότι αποκλείεται να μην το σκεφθήκατε) την πιθανότητα αυτός ο άγνωστος να ήταν κάποιος από τους πολλούς "αγνώστους" που εμφανίζονται στις διαδηλώσεις.

Αντίθετα, δεν υπήρξατε καθόλου λαλίστατος για τις σφαγιαστικές επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των "σφαγέων" σας, γερόντων, γυναικών, παιδιών, ασθενών, αναπήρων, κοριτσιών, αόπλων ειρηνιστών, γιατρών και συναδέλφων σας. Αποσιωπήσατε τους γιατρούς με τις αντιασφυξιογόνες μάσκες μετά την επίθεση των ΜΑΤ στο ιατρείο του Συντάγματος. Και, εάν ασχοληθείτε, θα είναι διότι ο "όχλος" μπορεί, εάν "πειραχτεί πολύ", να γίνει ανεξέλεγκτος.

κ. Τέλλογλου, το μίσος σας σας κατέταξε οριστικά, στην ίδια κατηγορία με τους κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Χ.Παπουτσή και Κ. Μητσοτάκη: Σε αυτούς που μας μισούν και σιωπούν μπροστά στον όλεθρό μας. Τα δικά τους όπλα ήταν τα ρουσφέτια, τα δικά σας ήταν τα ψίχουλα μιας ψευτοανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Στην κρίσιμη στιγμή όμως, όλοι οι όμοιοι έχουν το ίδιο πρόσωπο.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο "κύριος" από πέρσι καλούσε τον Παπανδρέου να ...κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να βγάλει τα τανκς στους δρόμους. Άδωνις κλπ δεν τολμήσανε να προτείνουν κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή