Η αλήθεια είναι ένας ωκεανός που τον ταξιδεύεις με την απορία και όχι με την αμφιβολία

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μπροστά στη Βουλή, η Ελλάδα ξανά στα χέρια μας!



Μικρή, αγαπημένη μας πατρίδα

Είμαστε ένας παλιός λαός. Ζούμε σε μια χώρα όλο γλύκα και φως, που ημερώνει την ψυχή του ανθρώπου. Ήταν μια χώρα δύσκολη αλλά που –ακόμα- δίνει απλόχερα σε όποιον τη δουλέψει και την αγαπήσει.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για πολλά: Για τις αλλαγές στον τόπο μας, στον τρόπο της ζωής μας, στις τεράστιες μετακινήσεις ανθρώπων που κάποιοι τους έφεραν εδώ παρά τη θέλησή τους και χωρίς να θέλουν να μείνουν. Κάναμε λάθη, και τα πληρώσαμε πολύ ακριβά: με διαφθορά στην υγεία, με κακούς δρόμους, με άσχημες πόλεις, με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών της πατρίδας μας άγνωστο. Γίναμε μια χώρα όπου μας έμαθαν να ντρεπόμαστε για τη λέξη έθνος και που και που τολμούσαμε να ψελλίσουμε τη λέξη πατριώτης. Για να σβήσουμε το χυδαίο σωβινισμό δήθεν, μας στερήθηκε το όνομα και το επώνυμο μας: Είμαστε ο Ελληνικός Λαός.

Μετατραπήκαμε σε μια χώρα επιλεκτικής και κατόπιν γενικευμένης αντιπάθειας για πολλούς άλλους λαούς, επειδή ήμασταν αθώοι και δεν ξέραμε πως, και αυτούς και εμάς, άλλοι μας χρησιμοποίησαν. Δεν ήταν όμως οι (κατά 70% Αλβανοί οικογενειάρχες από την εξισλαμισμένη νότια ιδίως Αλβανία) ή οι υπόλοιποι χριστιανοί Βαλκάνιοι μετανάστες -που ήδη πολλοί γυρνούν στην Αλβανία ή στους άλλους τόπους τους- η εθνική απειλή. Ούτε οι κατά 95% άνδρες μουσουλμάνοι μπορούν χωρίς γυναίκες να εποικίσουν την Ελλάδα μας. Η δημογραφική ισορροπία είναι τόσο εύθραυστη που μπορεί να ανατραπεί πολύ εύκολα- όχι όμως από τις λίγες μουσουλμανικές οικογένειες που ζουν στην χώρα. Με εξαίρεση πολύ λίγες χιλιάδες μουσουλμάνων μη νόμιμων μεταναστών που δικαιούνται άσυλο στη χώρα ή έχουν ισχυρούς δεσμούς εδώ, όλοι οι άλλοι είναι άντρες που έκαναν το μακρύ ταξίδι και θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Εδώ, τους κρατάν οι εκμεταλλευτές όλων μας. Αυτοί οι εκμεταλλευτές πλουτίζουν από το μίσος και αυτοί υποστηρίζουν το ρατσισμό.

Άλλη ήταν η εσωτερική εθνική απειλή: Είμαστε μια χώρα που αγαπά την οικογένεια, που οι γυναίκες της αγαπούν το παιδί, και όμως πεθαίνουμε δημογραφικά σαν Έλληνες και χάνουμε την κοινωνική και οικονομική ελπίδα που αποτελεί το παιδί. Γιατί; Διότι τα χρήματα που έπρεπε να πάνε στην οικογένεια και στο παιδί, έγιναν αέρας, χαμοδάνεια, αλλά, πολύ περισσότερο λεφτά στην Ελβετία και στα Ceyman: Αυτά που σωστά, ο λαός μας τα λέει «τα κλεμμένα». Πίσω από την δημογραφική καταστροφή, ήταν όσοι από τους μικρούς και μεγάλους πολιτικούς μας διέφθειραν και μας έκλεψαν, όσοι λιγότερο ή περισσότερο ισχυροί μας εξαπάτησαν και όσοι διανοούμενοι δοκίμασαν να μας συνηθίσουν στην υποταγή.

Η οικονομική κρίση, θα διαλύσει την πατρίδα μας και τις ζωές όσων ζούμε εδώ, Έλληνες και φιλοξενούμενοί μας Τα μέτρα της κυβέρνησης θα καταστρέψουν την ελληνική οικογένεια και θα σπρώξουν πολλούς Έλληνες νέους έξω, ενώ ήδη και ένας ακόμα νέος είναι πολύτιμος για τη χώρα. Και όμως, ομάδες πάμπλουτων πολιτικών και παραγόντων, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το μέλλον του λαού μας. Δεν θέλουν να δώσουν σταγόνα νερού στο διψασμένο μας λαό ενώ, σε έναν πόλεμο όπως αυτός που έχουμε τώρα, όλα ανήκουν στην πολιτεία και όλοι στρατεύονται το ίδιο.

Έχει έρθει η ώρα να πάρουμε τον τόπο μας πίσω. Έχει έρθει η ώρα επίσης να ενταχθούν δίπλα μας και όσοι ξένοι, μετανάστες και Ισπανοί, Πορτογάλοι, Αργεντίνοι, άλλοι Ευρωπαίοι, που τολμούν να περάσουν το φόβο και θέλουν να ακολουθήσουν το αφιλόκερδο παράδειγμα των φιλελλήνων του 1821. Έχει έρθει η ώρα να γίνουμε πάλι οι Έλληνες ελεύθεροι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι και ιδίως να γίνουμε πρώτη φορά αξιοκράτες – και αυτό να το διδάξουμε σε όλους.

Δεν θα είμαστε απλά αύριο και μεθαύριο στο Σύνταγμα. Θα φυλάξουμε το Σύνταγμα.

Θα φυλάξουμε την Ελλάδα. Θα σώσουμε την πατρίδα.

Όλοι μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου